Bio

“Choose a job you love and you will never have to work a day in your life.”
 

Over mezelf


Hi, ik ben Katleen, geluks- en genotszoeker, bezige bij, sportieveling en fanaat van muziek en schoonheid in al zijn vormen.

Al zolang ik het me kan herinneren heb ik een fascinatie voor verzorgen en “mooier maken”. Toch beschouwde ik het altijd eerder als een uit de hand gelopen hobby, dan als iets waar ik ooit mijn beroep van zou maken. Na meer dan tien jaar als juriste gewerkt te hebben kon ik dat stemmetje in mijn hoofd niet meer negeren en werd het tijd om het pad in te slaan waar alle richtingaanwijzers naartoe wezen. Intussen ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en bied ik met Moimoizelle aan wat mijn passie is, waar mijn ogen van gaan fonkelen, waar mijn hart ligt.

Ik ben een stadsmens, ben gek op Antwerpen, maar houd evenveel van de natuur. Deze brengt me rust en ontspanning, gezond en lekker eten, maar ook alle ingrediënten die ik nodig heb om mijn huid goed te verzorgen. De kracht van de natuur naar de stad brengen, daarmee mensen (nog) mooi(er) maken en ze een moment gunnen om even te ontsnappen aan de hectiek van de dag, dàt is waar ik van geniet.

Met Moimoizelle is mijn meisjesdroom werkelijkheid geworden. Ik hoop je snel te mogen verwelkomen!

Liefs,

Katleen