photo-1492633423870-43d1cd2775eb.jpeg

Gelaat

Gelaat

 
 


In een drukke agenda past niet altijd de tijd voor een uitgebreide behandeling, ook al vinden we zelfzorg zo belangrijk.

Of je nu weinig tijd hebt, of je jezelf the full option cadeau kan doen; we selecteren bij iedere behandeling de producten die jouw huid op dat moment het meest nodig heeft.

Daarvoor doen we beroep op de huidverbeterende en natuurlijke producten van Jojoba Care, die op oneindig veel manieren toegepast en gecombineerd kunnen worden. Hierdoor kan je een behandeling verwachten, die volledig op maat van jouw huidtype wordt samengesteld en dat binnen het tijdsbestek waarin jij wil genieten.

 
“Ik heb precies een nieuwe huid, ben zo tevreden!” - K., Antwerpen

Behandelingen

 

MINI VERZORGING

Een snelle verzorging van het gelaat. Ideaal om je huid een instant boost te geven, ook al heb je weinig tijd.

Demaquillage en reiniging, tonic, peeling, massage en masker

KENNISMAKINGSVERZORGING MET HUIDANALYSE

Deze behandeling is ideaal om de producten van Jojoba Care te leren kennen. Specifieke huidproblemen worden in deze basisbehandeling niet aangepakt, maar je krijgt dankzij de huidanalyse wel advies mee over hoe je jouw huid het best verzorgt.

Demaquillage en reiniging, tonic, huidanalyse, peeling aangepast aan het huidtype, massage, masker en dagcrème

ZUIVERENDE VERZORGING

Een onzuivere huid of een huid met grove poriën en lokale onzuiverheden zal deugd hebben van deze zuiverende verzorging. Deze behandeling bevat geen massage, omdat dit niet geschikt is voor een onrustige huid.

Demaquillage en reiniging, tonic, huidanalyse, zuiverend masker, verwijderen van comedonen, masker aangepast aan huidtype, verfrissende naverzorging.

13_06_20161116S1_SPA_015-v2.jpg
 
 

RELAXERENDE EN VOEDENDE VERZORGING

Voelt je huid futloos en gedehydrateerd aan? Dan zal deze behandeling ze zeker een boost geven. Het voedend masker werkt sterk door in de diepte, geeft je huid een licht gematteerde teint en een onvergelijkbare zachtheid.

Demaquillage en reiniging, tonic, huidanalyse, peeling aangepast aan het huidtype, verwijderen van comedonen, 1ste correctie van lokale huidproblemen, massage aangepast aan huidtype, 2de correctie van lokale huidproblemen, voedend masker aangepast aan huidtype en dagcrème .

 

HYDRATERENDE EN TONIFIËRENDE VERZORGING

Deze behandeling levert je een aangenaam fris aanvoelende, perfect gladde huid op. De verzorging is diep voedend en hydraterend en heeft een opspannend effect op de huid. Daarnaast worden lokale huidproblemen specifiek aangepakt.

Demaquillage en reiniging, tonic, huidanalyse, peeling aangepast aan het huidtype, verwijderen van comedonen, 1ste correctie van lokale huidproblemen, massage aangepast aan huidtype, 2de correctie van lokale huidproblemen, hydraterend masker en dagcrème

TOUCH OF GHASSOUL

Ghassoul-klei is een vulkanische klei-type met rood bruine tint dat enkel in Marokko nabij het Atlasgebergte aangetroffen wordt. De klei heeft een hoog absorptievermogen voor afvalstoffen en heeft tegelijk voedende en hydraterende eigenschappen. Je huid krijgt een zachte dieptereiniging met licht polijstende en uitklarende werking.

Demaquillage en reiniging, tonic, huidanalyse, Ghassoul peeling aangepast aan het huidtype, verwijderen van comedonen, 1ste correctie van lokale huidproblemen, massage aangepast aan huidtype, 2de correctie van lokale huidproblemen, Ghassoul masker en dagcrème

ZEN VERZORGING

Laat je onderdompelen in 1,5 uur pure ontspanning. Twee massages met daarenboven al het goede van zowel de Relaxerende en voedende verzorging als de Hydraterende en tonifiërende verzorging.

Demaquillage en reiniging, tonic, huidanalyse, peeling aangepast aan het huidtype, verwijderen van comedonen, 1ste correctie van lokale huidproblemen, massage van gelaat, nek en schouders, serum, 2de correctie van lokale huidproblemen, voedend masker, drukpuntmassage, hoofdhuidmassage, hydraterend masker, dagcrème

BIJKOMENDE CORRECTIES VAN LOKALE HUIDPROBLEMEN

Bijkomende correcties van bijvoorbeeld uitslag, couperose, vale huid, acné, pigmentvlekken, … kunnen aan elke behandeling toegevoegd worden.


MAKE-UP

Bij Moimoizelle bieden we een semi-permanente kleuring van wimpers of wenkbrauwen aan. De kleuring blijft ongeveer drie weken zichtbaar. Handig als je vaak sport of als je op reis gaat en geen geknoei met make-up wil, maar er toch steeds opgemaakt uit wil zien.

 
 

Behandelingen

SEMI-PERMANENTE MAKE-UP

 - Verven van wimpers       
 - Verven van wenkbrauwen       
 - Verven van wimpers en wenkbrauwen