02_20161116S1_MASSAGE_105-retouched.jpg

Lichaam

Ontharingen

Bij Moimoizelle kan je terecht voor epilaties met de klassieke hars of met de 100% natuurlijke methode van suikerontharing

Op een natuurlijke manier zorgen we er zo voor dat de haren gedurende enkele weken wegblijven. De haren komen veel fijner terug en de haargroei vermindert met de tijd bij regelmatig ontharen.

Harsen is geschikt voor alle zones van het lichaam, maar voor gevoelige zones kan suikerontharing een betere oplossing zijn, aangezien het risico op irritatie daarbij wordt geminimaliseerd.

 
Royx pro drop 2.jpg

SUIKERONTHARING

Suikerontharing is een uiterst zachte epilatiemethode, veilig te gebruiken voor ontharing van alle lichaamsdelen, zelfs de meest gevoelige. De suikerpasta van Royx Pro is 100% natuurlijk en een zeer effectief ontharingsproduct. In vergelijking met gewone hars is suikerontharing 50% minder pijnlijk en treden er geen irritaties of allergieën op.

De haartjes worden met de haargroeirichting mee uitgetrokken, waardoor ze niet afbreken (geen stoppels) en ingegroeide haren geen kans hebben. Je zal al na enkele behandelingen al merken dat de haartjes sterk verminderd en veel dunner terugkomen.

Naast de haartjes worden ook de overtollige dode huidcellen verwijderd, waardoor je huid nadien zijdezacht zal aanvoelen.

“Ik ben zeer tevreden over de suiker! Groeit veel minder snel terug en heb veel zachtere benen” – L. uit Antwerpen
 
 
Royx pro lip.jpg
 

Hierbij nog enkele tips voor een zo optimaal mogelijk resultaat:

Voorbehandeling:

  • Gebruik 24u voor de behandeling geen scrub. Suikerpasta heeft dode huidcellen nodig om zich aan te hechten

  • Gebruik de dag van de suikerontharing geen body milk. Zo kan de suiker zich gemakkelijker hechten aan de haartjes.

Nabehandeling (hoe hier minstens tot 4u na de behandeling rekening mee):

  •  Vermijd hitte: neem geen douche of bad, ga niet onder de zonnebank of sauna

  • Niet intensief sporten of zwemmen

  • Niet zonnen

  • Vermijd strakke kledij, dit kan irritatie uitlokken doordat de follikels nog openstaan

Tussen de behandelingen door:

  • 2x per week scrubben voorkomt ingegroeide haartjes

  • Wanneer haartjes terug groeien kan dit een jeukend gevoel geven. Om de dag peelen kan dit verhelpen

  • Hydrateer de huid dagelijks met body milk. Bij een droge huid is het moeilijker voor de haartjes om terug door de huid te komen

  • De beste periode om met suikerontharing te beginnen is de herfst of winter. Zo heb je het beste resultaat tijdens de lente en zomer. Summer bodies are made in winter!


Massages

Een massage is heilzaam voor het lichaam. Het stimuleert de bloedsomloop, bevordert de afvoer van afvalstoffen in het lichaam en reduceert stress en spierspanning.

De massages worden bij Moimoizelle telkens uitgevoerd met voedende jojoba olie van Jojoba Care. Deze olie mag je gerust na de massage oplaten zodat deze optimaal inwerkt in de huid.

RELAXERENDE MASSAGE

- Instant relax ('30)
- Urban Getaway ('60)
- Wellness ('90)