Maggie Anne

 

Maggie Anne

– het veilige alternatief voor gellak.

De award winning vegan nagellak van Maggie Anne is “6 toxin free”, wat inhoudt dat hij werd samengesteld zonder de 6 schadelijke chemicaliën die regelmatig in nagellak worden gebruikt (Tulene, Dibutyl Phthalate (DBP), Formaldehyde, Formaldehyde Resin ,Camphor en THTP). 

Zwangere vrouwen kunnen dankzij Maggie Anne met een gerust hart genieten van mooie gekleurde nagels. Het is bovendien veilig voor iedereen met een allergie of personen die een behandeling ondergaan tegen kanker. 

gQmLDKlQ.jpeg.jpg
Purple Splash with Bottle.png

Dit Britse merk is vegan-friendly, wordt niet getest op dieren en werd dan ook met recht en reden goedgekeurd door Peta cruelty-free en Beauty Without Bunnie.

De nagellak is ultra-glanzend en heeft een gel-achtige afwerking. Daarenboven staat hij bekend om zijn lange houdbaarheid. Na het aanbrengen van twee lagen kleur en de speciale gel topcoat, kan hij 5 tot 7 dagen op de nagel blijven zitten.

Het wordt trouwens nog beter: door de gel-achtige formule en handige borsteltje is het een nagellak die ontzettend eenvoudig aan te brengen is. Geen strepen, en de nagellak dekt perfect. 

Maggie Annie biedt ook heerlijke geuren aan van acetonvrije nagellak remover:

  • Aardbei en druiven

  • Bosbes en granaatappel

  • Citroen en limoen